Ny bestyrelse tiltræder officielt i MeeW oktober 2022

Fra og med oktober 2022, kan MeeW med stolthed meddele at henholdsvis, Sam Jalaei, Gitte Jüngens, Anders Wall, Thomas Zoëga Ramsøy og Armin Kavousi nu tiltræder officielt i MeeWs bestyrelse. De fem medlemmer har uofficielt ageret bestyrelse og rådgivere i MeeW, siden starten af året, men tiltræder nu officielt.

MeeW får nyt bestyrelsesorgan, der bliver MeeW’s fremtidige beslutningstagere, og som skal få MeeW til at ekspandere endnu mere. Bestyrelsen skal varetage en yderst væsentlig rolle, ved at hjælpe til med, at virksomheden når de opsatte mål. Hver enkelt bestyrelsesmedlem vil bidrage på hver deres område, med en fælles mission om at få virksomhedens interne og eksterne processer til at køre gnidningsfrit. Armin Kavousi – Neuroforsker, iværksætter, founder og CEO af MeeW vil, med de resterende bestyrelsesmedlemmer, sørger for at rammesætte og opnå MeeWs drømme og mål. MeeW er:

beæret over at have nogle af Danmarks absolutte elite erhvervsfolk som uofficielle bestyrelsesmedlemmer og advisory siden start 2022, men som nu indtræder officielt. MeeW har vækstet med 2-3x år for år, og jeg er utrolig spændt på at udrette endnu større ting sammen med bestyrelsen.” – Siger founder af MeeW & CEO Armin Kavousi.

MeeWs bestyrelse har en helt særlig mission om, at de i fællesskab vil udrette gode initiativer for fællesskabet: 

Helt grundlæggende, [har vi] en tro på mennesket og menneskelige initiativer. At tro på, at vi har en iboende lyst til at skabe noget positivt for verden. En grundlæggende lyst til at hjælpe folk frem, og at forsøge at få det bedste frem i ideer, og at give selv de sværeste ideer en chance. Dertil er jeg også helt på bølgelængde med den mellemmenneskelige måde, som Meews ledelse opererer under, hvor vi, på bedste vis, er i øjenhøjde og både vil, og tør se, hinanden i øjnene.” – Siger Thomas Zoëga Ramsøy CEO af Neourons Inc. 

FORVENTNINGER TIL HVER ENKELTS BIDRAG OG TIL SAMARBEJDET 

MeeW bestyrelse er en blandet flok af kompetente fagfolk på hver deres nicheområde. Udover Armin Kavousi består bestyrelsen af Sam Jalaei, Anders Wall, Thomas Zoëga Ramsøy og Gitte Jüngens. 

Sam Jalaei er bestyrelsesformand i MeeW. Sam er Managing Partner hos Magnusson Denmark Head of Corporate M&A and Capital Markets, og vil med sine sublime kvaliteter indenfor det juridiske område, være med til at styre driften i MeeW. Derudover består bestyrelsen af en anden erfaren herre – Anders Wall. Anders er Group CFO GreenMobility og Head of Investor Relations & ESG:

“Jeg er sikker på, at MeeW har en fantastisk fremtid foran sig, og jeg forventer at kunne bidrage til den fortsatte vækst i takt med, at MeeW vokser og får brug for en anden struktur. Det er en udfordring samtidigt at holde fast i den stærke kultur. Forhåbentlig kan jeg bidrage med et par elementer som en del af den større maskine – og samtidigt håber jeg både at lære noget men måske også, bliver udfordret på hvad, der er digitalt muligt” – Siger Anders Wall. 

Anders er drevet af innovation og vækst på samme måde som MeeW, hvilket i sig selv leder op til et spændende samarbejde. Anders har derudover en bred forståelse indenfor de bæredygtige produkter og muligheder, der kan gøre vores planet grønnere. MeeW brænder for gode løsninger, der kan gavne vores fælles jord og skabe en bedre og grønnere fremtid for vores kommende generationer. En anden der også advokerer for, og arbejder med, at gøre verden bedre for vores kommende generationer, er MeeWs bestyrelsesmedlem, Thomas Zoëga Ramsøy. Thomas er CEO af Neurons Inc Neuropsykolog, opfinder, rådgiver for andre store virksomheder og en af verdens førende hjerneforskere. Thomas vil med sine mangeartede kompetencer indenfor blandt andet adfærd, psykologi og neurovidenskab bidrage med en viden omkring hvordan vores hjerner og sind driver vores valg.  Thomas forventer: 

at samarbejdet vil være mangfoldigt og udfordrende på flere måder. At det også kommer til at blive mentalt berigende for mig som person og professionelt. Den slags innovationsarbejde som MeeW begår sig i, er på ingen måde nemt, og det er en fin balance mellem at skabe noget som verden aldrig har set før, og alligevel noget som folk vil tage til sig og bruge. Derfor forventer jeg, at en del af arbejdet er at finde en dynamisk balance mellem risiko og stabilitet, som vil bringe MeeW til endnu nye højder.” – Fortæller Thomas Zoëga. 

Thomas har en bred menneskelig forståelse og en særlig forståelse for vigtigheden i, at en forretningsmodel også bør have, fokus på den mentale balance i virksomheden, både blandt virksomhedens medarbejdere, men også i de beslutninger virksomheden træffer. Thomas forstår sig på adfærd og de sociale og psykologiske processer, der opstår i interaktion mellem mennesker og som ligger til grund for de enkelte beslutninger, handlinger og valg, hvilket er en yderst vigtig og spændende komponent, at have med i en bestyrelse. 

Gitte Jüngens besidder også en plads i MeeWs bestyrelse. Gitte er bestyrelsesprofessionel og har dermed stor erfaring og kompetencer indenfor området og vil medvirke til, at MeeW lykkes med og opnår, de mål der er sat: 

Jeg kan bidrage med en bred viden om strategisk og finansiel forretningsudvikling –den har jeg fra mit tidligere virke i en virksomhed med stor vækst og mange opkøb indenfor få år, hvor også organisationstilpasning var en del af succesen. I dag har jeg en bred bestyrelseserfaring, som jeg bestemt mener skal komme i spil. De nævnte kompetencer ser jeg som en vigtig del af det fremadrettede samarbejde” – Siger Gitte Jünges.  

Del på sociaLe medier

Sjælland
Overgaden Neden Vandet 9A
1414 København K

Jylland
Ny Banegårdsgade 55 1
8000 Aarhus C

Jylland
Kildeparken 12
8722 Hedensted

USA
1209 Orange Street
Wilmington, Delaware

Sjælland
Overgaden Neden Vandet 9A
1414 København K

Jylland
Ny Banegårdsgade 55 1
8000 Aarhus C

Jylland
Kildeparken 12
8722 Hedensted

USA
1209 Orange Street
Wilmington, Delaware

Sjælland
Overgaden Neden Vandet 9A
1414 København K

Jylland
Ny Banegårdsgade 55 1
8000 Aarhus C

Jylland
Kildeparken 12
8722 Hedensted

USA
1209 Orange Street
Wilmington, Delaware

Sjælland
Overgaden Neden Vandet 9A
1414 København K

Jylland
Ny Banegårdsgade 55 1
8000 Aarhus C

Jylland
Kildeparken 12
8722 Hedensted

USA
1209 Orange Street
Wilmington, Delaware