TECH

TECH

MeeW Tech tilbyder kyndig rådgivning inden for IT, tech, software, hardware og cloud. 

Vi skaber IT-optimerede og kvalitetsprægede løsninger, så jeres virksomhed kan vide jer sikre på at jeres interne systemer er up to date, hvorvidt det end er en app eller et website. 

Vi styrker jeres digitale infrastruktur, samtidig med at vi er i en gensidig dialog med jer, igennem hele processen. 

Læs mere på vores website:

DESIGN

DESIGN

Har I svært ved at finde jeres visuelle identitet? Eller mangler I hjælp til at udarbejde en app eller et webdesign, der tager højde for UI/UX?

Hos MeeW Design skaber vi æstetiske, brugervenlige og moderne designs, der tilgodeser kunderejsen hos jeres brugere.

Jeres visuelle identitet er med til vise hvem I er på markedet. Vi hjælper jer derfor med at skabe en visuel identitet der præsenterer jeres virksomheds brand, interne værdier, ånd og image.

Læs mere på vores website:

MARKETING

MARKETING

MeeW Marketing yder en bred vifte af services inden for digital markedsføring.

Vi rådgiver og udarbejder markedsanalyser og strategier, så din virksomhed og dine produkter kan indtage markedet med et værditilbud, der er svært at afslå. 

Vi tager højde for din målgruppe, og tilbyder en eksekveringsplan, om end den skal bære præg af en optimering af jeres e-commerce,  crosschannel-marketing,  annonceringer, leadgenerering eller en dybdegående SEO. 

Læs mere på vores website her:

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

Hos MeeW Social Media hjælper vi virksomheder og organisationer med at navigere rundt i de tiltag og strategiske tilgange der kan være hensigtsmæssige at benytte, når du ønsker at skabe content der taler til dine brugere.

Vi vejleder derfor i alt fra SoMe Management, Content Creation, SoMe strategi og udarbejder eksekveringsplaner der kan hjælper jer i mål med jeres målsætning.

Vi skræddersyer et forløb der tilgodeser jeres behov, så I kan opbygge contentbaseret indhold der rammer netop jeres målgruppe.

COMMUNICATION

COMMUNICATION

Hos MeeW Communications kommunikerer vi indhold der skaber netop de resultater du søger.

Vi tilbyder rådgivning inden for digital kommunikation, PR og krisekommunikation. Ikke nok med det udbyder vi også den service, at vi udfører tekstforfatning og copywriting.

Hvorvidt du er selvstændig, en virksomhed eller andet lignende, hjælper vi dig med at skabe nye relationer og kommunikere i øjenhøjde med din målgruppe.

Vi hjælper dig med at nå helt ud til din målgruppe, med værdifulde budskaber – gennem presseomtale, sociale medier, events og community building.