Online annoncering

Skab vækst med Annoncering abonnement

Kom i gang med online annoncering fra 2.499 kr. pr. måned. Se nedenfor hvilke discipliner vi tilbyder på abonnement.

Google Display Ads

Vær til stede der hvor dine kunder er, med Google Display Ads. Vi hjælper dig med alt fra etablering af målgruppe, design af banner til praktisk opsætning i Google, så du sikrer dig det er sat korrekt op. Læs mere om Google Display Ads, og hvordan det kan hjælpe med at vækste din virksomhed.

Paid Social Media

Bliv set af din målgruppe på de sociale medier. Om din målgruppe befinder sig på Facebook, Instagram eller LinkedIn, hjælper vi dig med at skabe mere salg via de sociale medier. Læs mere om dine muligheder for annoncering på de sociale medier her.

Remarketing

Skab mere salg med remarketing. Med remarketing sikrer du dig, at du ikke bliver glemt af din målgruppe, efter de har besøgt din hjemmeside. Læs mere om dine muligheder med remarketing, og hvorfor du altid bør medtænke det i din markedsføringstrategi.

Search Engine Marketing (SEM)

Sørg for altid at blive vist, når en bruger søger efter din service eller produkt. Med SEM sikrer du, at de rigtige brugere kommer til dig, hvilket øger sandsynligheden for mere salg og flere leads. Læs mere om dine muligheder med SEM.

SoMe

Opbyg dit brand på de sociale medier. Sociale medier er en god måde at være i løbende kontakt med din målgruppe. Med den rigtige strategi kan du opbygge et community, hvor du skaber gensidig værdi med din målgruppe. Læse mere om SoMe og udarbejdelse af den rigtige strategi.