Google Display AdsGoogle Display Ads

Bliv synlig på millioner af hjemmesider

Øg din brandværdi med Google Display Ads. Sørg for kontinuerligt at blive vist for din målgruppe, på de hjemmesider de ofte besøger. Vi hjælper med setuppet og løbende justeringer.

Hvordan fungerer det?

Med Google display annoncering, bliver du vist på de hjemmesider og apps, hvor din målgrupper befinder sig. Dit brand eksponeres derfor løbende, for de personer, som du forventer vil købe dit produkt.

Google har millioner af apps og hjemmesider, som du bliver eksponeret på. Inden du går i gang med display annoncering, er det derfor vigtigt, at du har en god forståelse af, hvem din målgruppe er, så du kan indsnævre annoncerne til kun at blive vist for relevante personer.

Vi hjælper med:

Skab tillid hos brugerne

At skabe tillid blandt din målgruppe er vigtigt, for at brugeren vælger netop dig og dit produkt. En af de irrationelle faktorer der gør sig gældende blandt mennesker er, at vi har mere tillid til et brand som vi har set flere gange.

Display bannere hjælper dig med kontinuerligt at blive vist, er derved øge tilliden til dit brand. Når en bruger har mere tillid til et brand, er brugeren mere tilbøjelig til at købe hos dette brand. Display annoncering er derfor vigtigt led i din marketing strategi, for at forøge salget.

Giv det rigtige indtryk

Med display annoncer er det grafiske udtryk i fokus. Du skal sikre, at annoncerne er i overensstemmelse med din brandbook og øvrigt content på din hjemmeside. Hvis du ikke giver brugerne et ensartet indtryk af din virksomhed, bliver brugeren usikker på, hvad dit brand er, hvilket svækker din brandværdi. Det er vigtigt at give brugerne en ensartet oplevelse af dit brand, så brugerne ved, hvad dit brand er, og hvad brugeren kan forvente af brandet.

Mangler du hjælp til at skabe en visuel identitet? Vi hjælper med at designe dit brand og visuelle identitet. Klik nedenfor, og se vores grafiske arbejde med andre brands.

Få hjælp med display annoncering

Udfyld kontaktformularen, og kom i gang med diplay annoncering fra 2.499 kr. om måneden.