PAID SOCIAL MEDIA

Annoncér på sociale medier
med abonnementløsning

Vækst din forrentning med annoncering på sociale medier. Annoncér der, hvor din målgruppe befinder sig, og forbliv top of mind hos de rigtige brugere fra 2.499 kr. om måneden

Få gang i din webshop med Facebook annoncering

Introducér nye produkter
på Instagram

Ram B2B brugere nemt
på LinkedIn

Facebook annoncering

Facebook er en god platform til at sikre øget vækst i din webshop. Du har muligheden for visuelt at fremvise dine produkter i form af video eller billede, til en målgruppe du har defineret på forhånd. Det content du laver, er derfor utroligt vigtigt for, at du får success på Facebook. Visuelt materiale og tekst skal være skræddersyet til målgruppen.

Selvom Facebook er et rigtig godt medie til at skaffe B2C-kunder, og målgrupperne man bygger i Facebook annonceadministrator primært henvender sig til B2C, kan du også få succes med B2B annoncering på Facebook. Som B2B virksomhed, hjælper Facebook dig med at få brand awareness og indsamle leads.

Brug vores facebook tjekliste til din næste kampagne

Sørg for du har styr på basis opsætning til din næste Facebook kampagne.

Har du styr på din facebook kampagne?

Download vores gratis Facebook tjekliste til lancering af din næste kampagne.

Når du klikker nedenfor, giver du samtykke til, at MeeW må gemme og behandle dine oplysninger. Her kan du læse alt om vores Persondatapolitik

Instagram

84% af mennesker bruger Instagram til at finde nye produkter. Du kan derfor skabe markant mere salg og awareness, når du opsætter en virksomhedsprofil og annoncer på Instagram.    

Instagram sætter det visuelle i fokus. Du skal derfor prioritere din tid til at udarbejde det visuelle materiale, så dine produkter fremstår indbydende.

Foruden salg, hjælper Instagram dig med at blive set og husket af din målgruppe. Desto flere gange en bruger ser dit brand, jo mere tillid får brugeren til dit brand. Du fjerner derfor meget af den oplevet risiko målgruppen kan have, når du kontinuerligt eksponerer din målgruppe for dine nye produkter.

Vi hjælper med at sætte din virksomhedsprofil op samt udarbejde annoncer. Vi udarbejder yderligere en månedlig rapport, så du løbende kan følge med i aktiviteten.

LinkedIn annoncering

LinkedIn giver dig adgang til 740 millioner professionelle brugere. Derfor er LinkedIn den ideelle platform at bruge, når du markedsfører til B2B-segmentet. Indhold og interaktioner er typisk arbejdsrelateret, og brugernes mentale tilstand er typisk mod arbejde. Virksomheder er derfor mere modtagelige for tilbud fra andre virksomheder, end de eksempelvis ville være på Facebook. 

LinkedIns målgruppeadministrator giver dig muligheden for at segmentere efter præcis din professionelle målgruppe. Det er derfor nemt for dig at nå ud til de rigtige beslutningstagere, når du markedsfører på LinkedIn.

Vi hjælper dig med at identificere den rigtige målgruppe, udarbejde annoncerne samt sørge for, at annoncerne bliver sat korrekt op. For at du selv kan følge med i aktiviteterne, udarbejder vi en månedlig rapport.

Få hjælp med annoncering på sociale medier

Udfyld kontaktformularen, og få et tilbud på opsætning af annoncer på sociale medier. Vi hjælper med valg af platform, udarbejdelse af målgruppe og opsætning af annoncer.