Remarketing

Vækst din virksomhed med remarketing

Skab mere salg og awareness med remarketing. Uanset om du arbejder med B2C eller B2B, er remarketing et vigtigt led i din marketingstrategi. Vi hjælper med opsætning og løbende justeringer.

Skab tillid hos brugerne

Der kan være mange grunde til, at en bruger ikke køber dit produkt første gang brugeren er på din hjemmeside. En af grundene kan være, at brugeren ikke har tillid til dit brand. Med remarketing bliver brugeren der har besøgt dit website løbende eksponeret for dit brand. Desto flere gange en bruger bliver eksponeret for et brand, desto mere tillid for brugeren til dit brand. Disse adfærdspsykologiske tiltag er et vigtigt led i din markedsføringstrategi, og du bør altid medtænke remarketing i din marketing strategi for at skabe tillid hos brugeren.

Forbliv top of mind

En anden grund til, at brugere ikke køber første gang de er på din hjemmeside kan være, at brugeren først skal undersøge markedet for en billigere og bedre løsning.

I dette tilfælde hjælper remarketing dig med at forblive top of mind hos din målgruppe. Når brugeren der har besøgt din hjemmeside løbende bliver eksponeret for dit brand, sikrer du, at du ikke bliver glemt hos brugeren. Når brugeren så er klar til at foretage et køb, er der øget sandsynlighed for han vælger dig.

Vi arbejder med remarketing på Googles netværk, LinkedIn og Facebook, og hjælper dig med udarbejdelse og opsætning af remarketing annoncerne.

Skræddersy dit content!

Når du laver remarketing, er de besøgende på din hjemmeside typisk interesseret i forskellige aspekter af din virksomhed. Derfor er det vigtigt du segmenterer din remarketing, så brugerene kun bliver eksponeret for de aspekter af din virksomhed, som de tidligere har vist interesse for. Ved kun at vise relevant content, øger du chancen for salg.

Brug for hjælp til remarketing?

Vi hjælper med udarbejdelse og opsætning af remarketing, så du ikke mister brugerne efter de har besøgt din hjemmeside. Udfyld kontaktformularen, og få hjælp fra 2.499 kr. om måneden