Search Engine Marketing (SEM)

Skab vækst i din forretning med SEM

Få flere kunder med søgeannoncer. Med søgeannoncer sikrer du dig, at du bliver fundet, når en bruger søger efter dit produkt og service. Med ca 63.000 søgninger i sekundet på Google, er der et stort potentiale for din forretning med søgeannoncer. Vi hjælper med opsætning, udarbejdelse og vedligeholdelse af annoncerne.

Derfor skal du bruge sem

At blive vist øverst i et søgeresultat uden annoncering er en lang og hård kamp. Derfor vælger mange virksomheder at bruge Google Search Ads, for at sikre, at målgruppen går til ens hjemmeside frem for konkurrentens. Når du bruger søgeannoncer, får du muligheden for selv at udvælge præcist, hvilke søgeord din annonce skal vises for. På denne måde tiltrækker du kun brugere, som er i markedet for dit produkt. Google Search Ads store styrke er, at brugerne kommer til dig når de er modne nok til at blive kunder. Derfor kan du vækste din forretning betydeligt, når du annoncerer på Google.

Kom godt i gang med en gratis søgeordsanalyse

Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med dine søgeannoncer. Derfor tilbyder vi at lave en gratis søgeordsanalyse, så du får indblik i, hvilke søgeord din målgruppe bruger, når de søger efter dine produkter og ydelser.

Få en gratis søgeordsanalyse

Udfyld nedenstående kontaktformular, så laver vi en søgeordsanalyse kvit og frit til dig. Så er du bedre klædt på til at udarbejde dine næste Google søgeannoncer.

Når du klikker nedenfor, giver du samtykke til, at MeeW må gemme og behandle dine oplysninger. Her kan du læse alt om vores Persondatapolitik

Sådan arbejder vi med SEM

Hos MeeW starter vi altid først med at lave en søgeordsanalyse. Det handler om at afdække, hvilke søgeord der er mest relevante for din virksomhed – både med henblik på antal søgninger, konkurrence og hvorvidt søgeordet er relateret til dit produkt. På denne måde sikrer vi, at dit markedsføringsbudget allokeres der, hvor der er størst potentiale for at vækste din virksomhed.

Når dine annoncer kører på Google, skal du sikre dig at vedligeholde dem løbende. Googles søgeannoncer fungerer som et auktionssystem. Det betyder, at hvis dine konkurrenter ser, at du er begyndt at annoncere på de samme søgeord som dem, vil de øge deres bud, så du ryger ned i søgeresultaterne. Du skal derfor løbende holde dine annoncer ved lige, så du sikrer fast høj kundetilgang. Vi arbejder med flere teknikker for at sikre, at flest mulige kunder finder dig, til den billigste pris.

Vi varetager dine annoncer for dig, så du kan læne dig tilbage og slappe af, mens salget stiger.

Få hjælp med sem

Vi hjælper dig igennem processen fra søgeordsanalyse til opsætning, vedligeholdelse og afrapportering. Udfyld kontaktformularen, og kom i gang med SEM fra 2.499 kr. om måneden.