SOME

Din forretning er kun så troværdig som din SoMe

Opbyg et stærkt brand med SoMe. Uanset hvilken type virksomhed du har, er din tilstedeværelse på sociale medier vigtigt for opbyggelse af legitimitet. Få hjælp med din sociale medie strategi, og bliv synlig på de sociale medier.

Hvorfor skal du bruge SoMe?

I en digital verden, er der krav til, at din virksomhed også er det. Det er vigtigt, at du viser din målgruppe, at du har en tilstedeværelse på sociale medier. Rigtig mange brugere undersøger din virksomhed på blandt andet SoMe og Trustpilot inden de køber hos jer. Hvis I ikke har en tilstedeværelse på SoMe, og regelmæssigt opdatere siden, risikerer I at fremstå som utroværdige.

SoMe er yderligere vigtigt for din organisation til at komme i kontakt med jeres målgruppe, og samtidig have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rør sig på markedet. Med en tilstedeværelse på SoMe, befinder I jer på en platform, hvor kunderne også befærder sig dagligt. Kunderne har derved en nem og hurtig mulighed for at komme i kontakt med jer.

Læg en SoMe plan

Når du arbejder med dine SoMe kanaler, bør du lægge en klar plan for, hvilket content der skal postes hvor og hvornår. Planlægningen af dine SoMe aktiviteter laves med fordel i samarbejde med andre marketing aktiviteter du har planlagt, samt eksterne events du ved sker i løbet af året. Eksempelvis laver du med fordel både e-mail marketing, annoncering og SoMe opslag samtidig, lige inden et specifikt branche-event.

På denne måde sikrer du relevans og maksimal eksponering. Du bør altid tænke ind, hvordan din SoMe strategi kan understøtte andre marketing aktiviteter.

Lav kreativt og fængende content

Uanset hvor gennemtænkt din strategiske plan er, vil du ikke få succes på de sociale medier, hvis du ikke har en fangende tekst og spændende illustrationer. Alt hvad du lægger op på de sociale medier, er en del af dit ansigt udadtil. Hvis du ikke lægger tid og ressourcer i udarbejdelse af SoMe content, vil brugerne danne sig et negativt og uprofessionelt billede af din virksomhed, hvilket skader din brand value og mindsker dit salg.

Få hjælp med annoncering på sociale medier

Udfyld kontaktformularen, og få et tilbud på opsætning af annoncer på sociale medier. Vi hjælper med valg af platform, udarbejdelse af målgruppe og opsætning af annoncer.